Werken bij Borrenbergs Groep

Verrast en raakt. Van Interieuradvies tot uitvoering.

Samen maken we jouw bedrijfspand of woning tot een plek waar alles helemaal klopt. Van praktisch en functioneel tot duurzaam en een lust voor het oog. We gaan daarbij proactief te werk, want we weten dat je niet zonder reden naar ons bent gekomen. Je wilt geholpen worden, wij begrijpen dat.

Onze proactieve benadering zie je terug in onze adviserende en observerende werkwijze. Ons advies komt voort uit jarenlange kennis en ervaring, geborgd binnen de Borrenbergs Groep en is toegespitst op een breedspectrum aan verschillende branches en type klanten.

Wij kunnen je inspireren, verrassen, verblijden en raken. Als gids; altijd in de buurt, dichtbij. En het mooie aan dit alles? We gaan te werk precies zoals jij dat wilt. Wij zijn DichtbijHuis.

1.

Advies

Wanneer je contact met ons opneemt, maken we zo snel mogelijk een afspraak. We willen weten wie je bent, wat je doet, wat je wilt én horen graag waarmee wij jou mogen helpen. We bekijken kleuren en stalen, we schetsen en tekenen. Zo’n eerste gesprek, is de opmaat naar een advies óf beter gezegd; een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek tonen we je een eerste ‘interieurplan’, gebaseerd op jouw specifieke wensen en beknopte of juist uitvoerige ideeën. Samen maken we keuzes, bekijken we wat er wel en niet mogelijk is. We achterhalen waar je warm van wordt of juist helemaal niet en we maken grove keuzes op het gebied van de gewenste kwaliteit en prijs en gaan op zoek naar de balans tussen praktisch en functioneel en decoratief en mooi. Van grove kaders en keuzes, gaan we naar de details. Zo komen we steeds een stapje dichterbij. Het resultaat? Een interieurplan; tastbaar en concreet, precies zoals jij het wilt.

2.

Ontwerp

Vloerenplan, lichtplan, ramenplan. De plannen vliegen je om de oren. Waarop ligt de focus? Hoe maak je keuzes? Wat vormt de basis? Wat ons betreft is er maar één plan leidend; jouw plan. Een compleet interieurplan, dat we samen uitwerken.

Veel bedrijfspanden en woningen beschikken over (steeds meer) open ruimtes, zonder muren. Hierdoor kun je prachtig spelen met kleuren en materialen. We laten vloeren en ramen samenkomen, mixen en matchen meubilair en accessoires. Met een lichtplan leggen we accenten, van sfeervol en praktisch tot oogverblindend mooi. Ieder (3D)plan dat we uitwerken moet een concrete toevoeging zijn voor jouw complete interieur. Jouw smaak is leidend, ons luisterend oor essentieel.

3.

Verlichting

Licht brengt sfeer. Licht is praktisch. Het is hoe dan ook onmisbaar. Bij ons kun je dan ook terecht voor het perfecte lichtplan. Samen zorgen we er in de ontwerpfase al voor dat we de lichtpunten meenemen in het design. Dat is wel zo handig voor de uitvoeringsfase.  Je ziet op de tekening meteen waar alle lichten moeten worden aangebracht. We werken hierbij altijd samen met een van de bedrijven binnen de Borrenbergs groep of specialistische bedrijven die zich onze partner of first supplier mogen noemen.

4.

Realisatie

Het uiteindelijke plan wordt uitgevoerd en gerealiseerd door onze mensen van de werkvloer. Maar, wij blijven jouw contactpersoon en eerste aanspreekpunt. Het grote voordeel aan DichtbijHuis? Wij werken altijd met bedrijven (of enkel en alleen) die -net als wij- onderdeel zijn van de Borrenbergs Groep. Zo zijn we er zeker van dat ons plan tot in detail wordt uitgevoerd, exact zoals jij dat wilt. Overigens bepaal jij wat wij opleveren. Jouw specifieke wensen en behoeften zijn leidend. We worden blij van een kloppend interieurplan én gelukkig van een interieur dat van A tot Z van onze hand komt.

5.

Puntjes op de i

Als je ons vraagt waar we écht gelukkig van worden, dan zeggen we; het zetten van de puntjes op de i. De laatste fijne details, mooie kussens, een kleed of raamdecoratie die net wat verder open staat voor de perfecte lichtinval. Maar, de puntjes op de i betekent bij DichtbijHuis ook nazorg in de vorm van onderhoudsadviezen en oplevering van het project waarbij we zelf altijd aanwezig zijn. Wanneer jij zegt dat het interieur je verrast en raakt en echt voelt als thuis of de perfecte werkplek, dan zijn wij zo dichtbij gekomen als mogelijk; missie geslaagd.

Passie

We houden van mooie materialen, stoffen en producten. We laten deze samenkomen in een interieurplan dat je verrast en raakt. Een interieurplan dat laat zien dat wij je begrijpen. Een resultaat dat we behalen op basis van onze kennis en kunde, maar bovenal voortkomt uit onze ongekende passie voor het creëren van een plek waar alles helemaal klopt. Daarbij gaan we altijd van abstract naar concreet en van idee naar uitvoering. Het eindresultaat, is exact zoals jij het wilt.